25
Mayıs
2024
Cumartesi
KULA - MANİSA

CHP sahipsiz değil

CHP KULA İLÇE BAŞKANI ERYILMAZ BAYKAL'IN İSTİFASINI DEĞERLENDİRDİ

CHP Kula İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, yaptığı basın açıklamasında, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın istifasını değerlendirdi. Sayın genel başkanları Deniz Baykal'a komplo yapıldığını anlatan Baykal, "Bu komplo, muhalefeti ve CHP'yi susturma ve yıldırma girişimidir. Fakat asla bizleri bu girişimleri ile yıpratamayacak ve susturamayacaklar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin ülke genelinde zarar görmemesi için genel başkan Baykal'ın istifa etmesinin büyük bir erdemlilik olduğunu belirten Eryılmaz, şöyle konuştu: "Genel başkanımız Baykal, 40 yıllık siyaset ve genel başkanlık hayatında Türkiye'nin meseleleri için çalışmış olup partisine ve ülkesine dürüst bir şekilde en iyi hizmeti sunmuştur. Bu kararlılıkla kendisine yapılan bu komplonun Cumhuriyet Halk Partisi'ne daha fazla zarar getirmemesi için bu kararı aldığını biz biliyoruz."

Kula İlçe Teşkilatı olarak istifaya üzüldüklerini belirten Eryılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Eminim ki Baykal bizlere ağabeylik, babalık yapmaya devam edecek. Biz onun önderliğinde ve çizdiği yolda ülkemize ve milletimize hizmet ettik ve devam edeceğiz. CHP büyük bir teşkilattır kendisine yakışır bir genel başkan bulacaktır. Partimiz sahipsiz değil."

Yandaş medya tarafından oynanan bu komplonun partiye ve genel başkana zarar vermek amaçlı olduğunu belirten Eryılmaz, şunları söyledi: "Zamanlama çok manidar. Bu olayla birlikte CHP teşkilatları olarak genel başkanımızın suçsuz olduğunu da biliyoruz. CHP teşkilatları bu olayın arkasını bırakmayarak bu komployu hazırlayanlara seçim döneminde sandıkta büyük bir ceza verebilecek güçtedir."

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:16:00
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 17:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?