25
Mayıs
2024
Cumartesi
KULA - MANİSA

CHP'li gençlerin seçim hazırlığı

Manisa'nın Kula ilçesinde CHP Gençlik Kolları üyeleri yerel seçim öncesi çalışma programı belirlemek üzere değerlendirme toplantısı düzenledi. 

Parti binasındaki toplantıya İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, belediye başkan adayı Ergül Çınar ve parti yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Toplantıda konuşan CHP Kula İlçe Başkanı Halit Eryılmaz, "Hedefimiz, turizm, kültür, spor ve eğitim kenti Kula'nın daha çok tanıtılmasıdır. Böyle bir hedefi ancak vizyonu geniş, sosyal belediyeciliği esas alan, proje üreten bir anlayışa sahip CHP gerçekleştirebilir. Bunun örnekleri yakın komşu ilçemiz Salihli Belediyesi olarak mevcuttur. Birlikte çok çalışarak Kula'da iktidar olacağız." dedi.

Eryılmaz CHP'li bir Kula belediyesinin hem bölge halkına hem de gençliğe büyük imkanlar sunacağına inandıklarını söyledi. Eryılmaz ayrıca, yerel seçim öncesi çalışma programını çıkardıklarını, bir taraftan bölgedeki tüm gençlere ulaşacaklarını, gençlerle beraber çalışarak seçimler için hazırlık yapacaklarını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 22:56:00
Güncelleme :22 Ocak 2009 Perşembe 00:27:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?