18
Mayıs
2024
Cumartesi
KULA - MANİSA

Dedebaş Kula'ya veda etti

EMNİYET MÜDÜRÜ DEDEBAŞ, KULA'YA VEDA ETTİ

Emniyet Genel Müdürlüğü 2010 yılı Eylül ayı atamaları kapsamında Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanan Kula İlçe Emniyet Müdürü Hasan Dedebaş, veda mesajı yayınladı.

Mesajında, iki yılı aşkın bir süredir Kula'da görev yaptığını belirten Dedebaş, şu satırlara yer verdi: "2008 yılında devralmış olduğum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevimi, görev değişikliği nedeniyle bu ay başı itibariyle tamamlamış bulunmaktayım. İki yılı aşkın süredir sürdürdüğüm bu görevi mesai arkadaşlarımın gayreti ve sebatkarlığı ile layıkıyla yapmaya çalıştım. Kula İlçesinin bu bağlamda bana yapmış olduğu katkı dikkate değerdir."

Veda mesajında, görev süresi içinde ilçenin huzuru için güvenlik mekanizmalarını devreye koyduklarını belirten Emniyet Müdürü Dedebaş, şöyle konuştu: "Görev sürem boyunca ilçemizin huzuruna katkı sağlayabildimse bahtiyarım. Bu kısa sürede halkımızın, mülki idaremizin, yerel yönetim, kamu kurum ve kuruluşlarımızın desteği ile kalıcı olduğunu düşündüğüm yeni güvenlik mekanizmalarını devreye soktuk. Umarım Kent Güvenlik Sistemi, ilçenin genel güvenlik ve asayişine katkı sağlamaya devam eder."

Halk desteğini almayan hiçbir teşkilatın başarılı olma şansının olmadığına dikkati çeken Hasan Dedebaş, mesajını şöyle tamamladı: "Devlet görevlerinde devamlılık esastır. İlçenin huzurunun temini için görevi devralan arkadaşlarımız, emniyet teşkilatı personelimiz var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Bu görevin icrasında yine en büyük yardımcıları halkımız olacak Halk desteğini almayan hiçbir teşkilatın başarılı olma şansı yoktur. Ben bu bağlamda görev sürem boyunca bana desteğini esirgemeyen tüm ilçe

halkına, mülki, askeri, adli, siyasi teşkilat ve yöneticilerine teşekkür ederek saygılarımı sunuyorum. Kula'ya huzurlu ve güvenli yarınlar diliyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 13:16:00
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 20:27:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?