24
Mayıs
2024
Cuma
KULA - MANİSA

Erdil: Zoru başardık

AK PARTİ KULA İLÇE BAŞKANI HALİL ERDİL: 'ZORU BAŞARDIK'

AK Parti Kula İlçe Başkanı Halil Erdil, "Kenan Evren'in memleketinde seçimlerin zor geçeceğini biliyorduk ama sandığımızdan iyi geçti; 'Evet'lerin kazanması bizi çok mutlu etti." dedi.

Halil Erdil yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında referanduma ilişkin basın toplantısı düzenledi. Teşkilat olarak iyi bir sınav verdiklerini vurgulayan Başkan Erdil, "Tabi burası Genel Başkan Yardımcımız Manisa Milletvekilimiz Hüseyin Tanrıverdi'nin memleketi, Kenan Evren'in memleketi. Seçimlerin zor geçeceğini biliyorduk ama burada 'Evet'lerin çok çıkması bizi mutlu etti." dedi. Kula'nın Türkiye'nin nabzını tutan bir ilçe olduğunu ifade eden Erdil, “Egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğunu gördük. Bu nedenle mutluyuz. Önemli olan, toplum olarak bizler, 'ister değiştiririz, istemezsek değiştirmeyiz' imajını verdik." ifadesini kullandı.

Son yerel seçimle bir kıyaslama yapan Erdil, belediye seçimlerinde 5 bin 500 oy aldıklarını, şimdi ise oylarını 7 bin 500'e çıkardıklarını belirtti. Seçimin teşkilat açısından başarılı olduğunu kaydeden Erdil, "Memlekete hizmet için buradayız. Kimseyle bir sorunumuz yok. Referandumla birlikte biz teşkilatlımızla, belediyemizle birlik içinde, bir bütün olarak bundan sonra ne yapacağız, ne getireceğiz, kendi aramızda noksanımız ne, teşkilat olarak ne eksiğimiz var, bunları da tespit etmiş bulunduk." dedi. Erdil sözlerinin sonunda, "Bizim kapımız herkese açık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 14:47:05
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 16:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?