19
Mayıs
2024
Pazar
KULA - MANİSA

Fakirler için 'hanımeli' mağazası açıldı

Kula İlçesi’nde Belediye Başkanı Halil Gülcü’nün eşi Sibel Gülcü öncülüğünde toplanan 30 gönüllü bayan, belediyenin tahsis ettiği bir yerde fakirlerin ücretsiz olarak faydalanabileceği giyim mağazası açtı.

Mağazanın ismini ’Hanımeli’ koyan bayanlar, İzmir ve Ankara’da büyük mağazaları bulunan Kulalı bir iş adamı, hayırsever vatandaşlar ve esnaftan, dar gelirlilere bedava dağıtılmak üzere çoğu kullanılmamış olan giysilerle paketi açılmamış ayakkabılar topladılar. Eski buğday pazarında açılan "Hanımeli" mağazasında 7’den 70’e erkek ve bayanın faydalanacağı her tür giyim eşyası bulunuyor.

Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hayırsever bayan arkadaşlarımızın bu projesini candan kutluyor ve onları var gücümüzle destekliyoruz. Bundan böyle ilçemizdeki dar gelirli vatandaşlarımız için birer kart hazırlayacağız. Bu karta sahip olan vatandaşlarımız Hanımeli mağazasında ister kendilerine, isterse aile fertlerine giyim eşyası alabilecek. Mağaza haftanın belirli gün ve saatlerinde açık bulunacaktır. Bayan arkadaşlarımızın projesine destek veren tüm hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

kula
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2004 Cuma 15:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?