22
Mayıs
2024
Çarşamba
KULA - MANİSA

Fedakar babaya devlet desteği

Kula'da ayakkabıcılık yaparak ailesinin geçimini sağlarken 19 yaşındaki böbrek hastası olan kızına böbreğinin birini vererek hayata bağlayan Mustafa Bilmez'e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sahip çıktı.

Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında yapılan Vakıf Mütevelli Heyeti toplantısında, Mustafa Bilmez'e, sağlığına kavuşup çalışmaya başlamasına kadar her türlü maddi ve manevi desteğin verilmesi kararı alındı.
Kaymakam Muzaffer Şahiner yaptığı açıklamada, “Büyük fedakarlık göstererek böbreğinin birisini, hasta olan kızı Nurcan Bilmez'e (19) vererek hayata bağlayan vatandaşımıza vakfımızca her türlü maddi ve manevi destek verilecek. Devletimizin imkanlarını elimizden geldiği kadar bu gibi insanlara yardım için seferber ediyoruz. Mustafa kardeşimiz çalışmaya başlayıp ailesinin geçimini sağlayana kadar ailenin ihtiyaçları vakfımızca karşılanacak ve her ay 500.00 YTL yardım yapılacak. En büyük temennimiz baba ve kızının eski sağlıklarına kavuşmasıdır. Allahtan acil şifalar dilerim.” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2007 Perşembe 18:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?