25
Mayıs
2024
Cumartesi
KULA - MANİSA

Kula Lisesi'ne kimya labaratuvarı

HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN KULA LİSESİ'NE KİMYA LABARATUVARI

Manisa'nın Kula ilçesinde hayırsever iş adamı Hakkı Keleşoğlu, Kula Lisesi'ne 10 bin TL değerinde kimya laboratuvarı kurdurdu.

Labaratuvarın açılış törenine Manisa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Kaymakam Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Selim Aşkın, Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı, Emniyet Hasan Dedebaş hayırsever Hakkı Keleşoğlu ile çok sayıda öğretmen katıldı.

Kimya öğretmeni Aysun Kalfa, kimya ve teknoloji sınıflarının öğrencilerin merak duygularını arttırdığını söyledi. İş adamı Hakkı Keleşoğlu'na yardımlarından teşekkür etti. Kaymakam Şahiner de bu tür sınıfların elzem olduğunu ifade ederek, “Okullarımızdaki laboratuarların eksik yönlerini tamamlamalı ve öğrencilerimizin istifadesine sunmalıyız. Bu sınıfın yaptırılmasına büyük katkı sağlayan işadamımız Hakkı Keleşoğlu'na teşekkür ederim” dedi.

Açılışın ardından öğrenciler çeşitli deneyler yaparak davetlilere bilgi verdi. Laboratuarda malzeme dolapları, çalışma masaları, ve çok sayıda araç-gereç bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 14:31:04
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 15:21:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?