22
Mayıs
2024
Çarşamba
KULA - MANİSA

Kula'da AK Parti coşkusu

Manisa ilçeleri arsasında AK Parti'nin yüzde olarak en çok oy oranına sahip olduğu Kula'da, partililer seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilçeyi bayram yerine çevirdi.

Seçimlerde AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi Kula ilçesinde bulundu. AK Parti Kula İlçe Teşkilatı binasında seçim sonuçlarını dikkatle takip eden partililer, sonuçların açıklanmasından sonra yakalanan yüzde 46,5 oranındaki başarıyı kutladılar. Şehir meydanının trafiğe kapandığı kutlamada, havai fişek gösterileri, halk oyunları sergilendi. Yoğun tezahurat altında partililere seslenen AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Beni mahçup etmediğiniz için sizlere minnettarım. Yediden yetmişe herkese teşekkür ediyorum. Verdiğiniz oylara ihanet etmeyeceğim. Şundan emin olun ki Kula için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Biz bunu hep söylüyorduk. Yine söylüyoruz. Durmak yok, yola devam" dedi.

Daha sonra partililer eşliğinde yürüyerek şehir turuna katılan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kula halkına teşekkür etti. Öte yandan seçim sonuçlarının ardından TAnrıverdi'yi ilk kutlayan annesi oldu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2007 Pazartesi 18:48:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?