22
Mayıs
2024
Çarşamba
KULA - MANİSA

Kula'da kan bağışı kampanyası

Manisa Kızılay Kan Toplama Merkezi tarafından başlatılan "Bir damla kan ver, bir hayat kurtar" kampanyasına Belediye Başkanı Halil Gülcü de ilk kanı vererek destek oldu.

Kan verme kampanyasına Kula'daki duyarlı vatandaşlardan büyük ilgi oldu. Başkan Halil Gülcü de kan verenler arasında ilk oldu. Başkan Gülcü, "Bu tür anlamlı kampanyalara her zaman gereken desteği veriyoruz. Kan, hayat demektir. Bir damla kan yeri gelir bir can kurtarır. Halkımız ve belediye personelimizde bu kampanyaya gereken desteği verdi. Kampanyaya katılan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kampanyaya katılan herkesin sağlık kontrolünün ücretsiz olarak yapıldığına ve kan gruplarının belirlendiğine dikkat çeken Manisa Kızılay Kan İstasyonu Doktoru Fatma Yağcı, "Kulalılar bu tür kampanyalara her zaman gereken desteği vermiştir. Kula'ya ne zaman gelsek elimiz boş dönmüyoruz. Başta bizlere belediye hizmet binasını açarak destek veren Belediye Başkanımız Halil Gülcü olmak üzere, kampanyamıza iştirak eden tüm kula halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2007 Çarşamba 16:54:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?