25
Mayıs
2024
Cumartesi
KULA - MANİSA

Kupayla döndüler

REHABİLİTASYON ÖĞRENCİLERİNDEN ŞAMPİYONLUK KUPASI

Manisa nın Kula ilçesinde bulunan Özel Ay Deniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri 12-13 Kasım tarihleri arasında Balikesir'de düzenlenen 6'ncı Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Futbol Turnuvasında büyük başarıya imza attılar.

Başkanlığını Dilek Sabancının yaptığı Özel Sporcular Derneği ve Balıkesir Spor'un birkikte düzenlediği Özel Olimpiyatlarda, Özel Ay Deniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi futbol takımı birinci olarak ilçeye döndü. Yılmaz Gökoğlan ve Ramazan Kılınç nezaretinde yarışmalara katılan Özel Ay Deniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin futbol takımında, Ercan Sarı, Ayhan Demir, M. Ali Dönmez, Mustafa Özman, Şaban Adıgüzel Fatih Karadinç. Samet Dönmez, Sinan Bulut, Süleyman Yakar yer aldı

Özel Ay Deniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucuları yaptığı açıklamada Düzenlenen turnuvada başarı gösteren futbol takımımıza canıgönülden kutluyoruz. Kulamızı en iyi şekilde temsil ettiklerini de söyleyerek başarılarını tüm kula halkına armağan ettiklerini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 16:58:03
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 17:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?