22
Mayıs
2024
Çarşamba
KULA - MANİSA

Minik öğrencilere ayakkabı desteği

Kula Belediyesi'nin desteği ile yardım sever bayanlar tarafından açılan Hanımeli Mağzası, Zafer İlk Öğretim okulu öğrencisi kızlara, 6 koli ayakkabı dağıttı. 

Kula Zafer İlköğretim Okulu'nda ihtiyaç sahibi kız öğrencileri tesbit eden Hanımeli üyesi bayanlar, 6 koli ayakkabı dağıttı. Yardımsever bayanlar tarafından, okul müdürü İbrahim Söğüt'e tesbit ettirilen ihtiyaç sahibi kız öğrencilere, 1 er çift ayakkabı verildi. 

Yardım sever bayanlar adına konuşan, Belediye Başkanı Halil Gülcü'nün eşi Sibel Gülcü, "Biz hayır sever insanlarla ihtiyaç sahibi insanlar arasında bir aracıyız" dedi. Sibel Gülcü, "Amacımız yapılan yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması. O nedenle okullara ve ihtiyaç sahibi insanların evlerine giderek ihtiyaçlarını tespit edip, elimizden geldiği kadar ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz" dedi. Okul müdürü İbrahim Söğüt yapılan yardımın anlamının çok büyük olduğunu söyleyerek yardım sever bayanlara dolayı teşekkür etti.
iha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 11:18:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fethi sezgin IP: 88.224.188.xxx Tarih : 30.06.2007 19:47:09
HAKKARİ ÇUKURCADAN ŞİRİN KULAMIZA SELAMLAR BÖYLE BİR YARDIMI KATKIDA BULUNDUĞU İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE EŞİNE KUTLUYORUM KULAMIZIN DAHA İLERİ SEVİYEYİ GETİRMESİ İÇİN ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM ÖNEMLİ OLAN MENSUBU OLDĞU PARTİ DEĞİL YAPTIĞI HİZMETLERDİR SELAMLAR BAŞARILAR