19
Mayıs
2024
Pazar
KULA - MANİSA

Müdürlerden değerlendirme toplantısı

KULA MERKEZ VE KÖY OKULLARI MÜDÜRLERİ BİR ARAYA GELDİ

Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı öncülüğünde merkez ve köy ilköğretim okullarının müdürleri bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptılar.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda bilgilendirme yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı, bakanlık tarafından yapılan atamalardan söz etti. Şimdiye kadar görevlerini sürdüren eğitimcilere teşekkür ederek yeni atananlara da başarılar dileyen Kaşıkçı, "2010 - 2011 eğitim öğretim yılında daha başarılı bir performans sergilemek, sağlıklı bir eğitim öğretim için velilerle konuşup diyaloğun pekiştirilmesi ve yaygınlaştırılması için çalışmalar yapılması gerektiğini ifade etti. Kaşıkçı, "İlçemiz ve köylerimizde çalışmalar yaparak, okuma yazma kursları açacağız. İlçemizdeki eğitim çıtasını yükseltmek için Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü çalışmanın içerisinde bulunmaya hazırız" dedi.

Kaymakam Muzaffer Şahiner de, “Eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin eğitimlerini sorunsuz bir şekilde almaları, gerek okullarımızın gerekse okul müdürlerimizin sorunlarını dinlemek ve bu yönde bilgi alışverişinde bulunmak için bu toplantıya ihtiyaç duyulduk” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 12:13:00
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 16:36:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?