18
Mayıs
2024
Cumartesi
KULA - MANİSA

SBS birincisi devlet okulundan

KULA'DA SBS BİRİNCİSİ DEVLET OKULUNDAN

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) 6. sınıflarda 4 Eylül Ahmet ve Sabahat Özmen İlköğretim Okulu öğrencisi Tilbe Delibay, tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu.

Tilbe, ailesiyle birlikte 4 Eylül A.S.Ö. İlköğretim Okulu'nu ziyarete gelerek tüm öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti. Girdiği sınavda tam puan alacağından emin olduğunu söyleyen Tilbe, bu başarıyı düzenli çalışarak ve bol bol kitap okuyarak elde ettiğini söyledi. "Sadece bildiklerimi yapmak için sınava girdim. Hiçbir zaman kendimi bir yarış içinde hissetmedim. Ayrıca ailem de bu konuda bana çok büyük destek oldu. Başarımı devam ettirerek okulumu ve ailemi önümüzdeki yıllarda da sevindireceğim. Bu başarımda emeği geçen başta ailem olmak üzere okul idarecilerim, öğretmenlerim ve okul çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Anne Fadime Delibay ise, "Kızım derslerini çok düzenli çalışıyordu. Bu başarıyı hak ederek kazandı ve bizi çok mutlu etti. Kızımın başarısında emeği olan herkesi teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Okul Müdürü Mehmet Saracaloğlu, Tilbe'yi tebrik ederek, "Bir devlet okulu olarak Kula'dan 500 tam puanlı öğrenci çıkarmamız bizim ayrı bir mutluluğumuz" dedi. Saracaloğlu, bu yıl 6.7.ve 8.sınıf SBS sınavlarında genel olarak başarılı olduklarını ve bu başarının 2-3 yıl gibi kısa zamanda değil, uzun yıllardır ekip olarak yaptıkları disiplinli çalışmanın sonucu olarak ortaya çıktığını söyledi.

KULA'DA SBS BİRİNCİSİ DEVLET OKULUNDAN
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 16:02:04
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 18:30:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?