1
Haziran
2024
Cumartesi
KULA - MANİSA

Tanrıverdi havuz açılışına katıldı

Kula Belediyesi tarafından yaptırılan Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisleri'inin resmi açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin de katılımıyla yapıldı.

Törene Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan bilgilendirmede, 500 ton su kapasiteli yüzme havuzunun 2003 yılında yapımına başlandığı, 2008 yılında tamamlanarak 15 yıllığına ihaleyle kiraya verildiği, iki aydır Kula halkının hizmetinde olduğu belirtildi.

Belediye Başkanı Selim Aşkın, ”2003 yılında inşaatını başlattığımız yüzme havuzunun açılışını yapmak yine bize nasip oldu. Kula'nın bütün sorunlarını biliyoruz ve çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı hızlı br şekilde sürdürüyoruz.

Yaptığımız havuzla hem çocuklarımızın spora olan ilgisini arttıracağız hem de sulama kanallarındaki boğulma olaylarının önüne geçmiş olacağız. Ayrıca eğitimli yüzme sistemini kurmuş olacağız.

Yaz aylarında sıcaklardan bunalan vatandaşlarımız yüzme havuzunda serinleyerek sosyal tesislerde aileleri ile birlikte temiz havada dinlenme fırsatı bulacaklardır ”dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise, ilçenin her geçen gün daha ileri seviyelere geldiğini söyledi. İlçenin sosyal tesis açısından bir ilke imza attığını, yüzme havuzu ve sosyal tesislerinin AK Parti belediyeciliğinin Kula'da önemli adımlarından bir tanesi olduğunu belirten Tanrıverdi, Kula'nın eğitim ve sağlık konusunda da büyük adımlar attığını ifade etti.

Konuşmaların ardından, Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve Belediye Başkanı Selim Aşkın birlikte tesisin açılışını yaptılar. Törene katılanlara tavuklu pilav ayran ikram edildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 17:52:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?