1
Haziran
2024
Cumartesi
KULA - MANİSA

TOKİ konutları ihaleye çıkıyor

KULA TOKİ KONUTLARI İÇİN İHALE YAPILACAK

Kula ilçesinde, 208 konut yapılması için gerekli resmi işlem tamamlanarak ihaleye çıkarılacağı bildirildi.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, yaptığı açıklamada, "Kula'ya TOKİ çalışmalarının getirilmesi yönünde çabalarımız sonucunda, TOKİ tarafından 4 Eylül Mahallesinde vatandaşlarımıza yönelik yapılacak 208 konut, 1 cami ve alışveriş merkezi ile gerekli alt yapı çalışmalarının bulunduğu projenin ihalesi 7 Nisan 2011 tarihinde yapılacaktır" dedi.

İhalesi tamamlandıktan sonra yapımı gerçekleştirilecek konutların Kula İlçesine hayırlı olmasını dileyen Aşkın, şöyle konuştu: "Bugün Kula'da ev kiraları 400-500 lira. Vatandaşımız bu ücret ile kira öder gibi ev sahibi olabilir." İlçede genç nüfusun azaldığını söyleyen Aşkın, sözlerine şöyle devam etti: "Sobayla ısıtılan evlerde kül, boru, kömür derdi var. Bunların çilesini hepimiz biliyoruz, artık bu insanlarımız kira öder gibi ev sahibi olacağı gibi, kaloriferli, sıcak, temiz, konforlu bir ev sahibi

olma zamanı gelmiştir. Herkesin ev sahibi olma hakkı var, kötü olan bir şeyi biz yapmaktan ve desteklemekten yana olmayız. İyi bir iş, iyi bir çalışma olması ve ilçemizin yararına olması nedeniyle canı gönülden bu çalışmayı destekliyoruz, şimdiden ilçemize hayırlı olsun diyorum."

KULA TOKİ KONUTLARI İÇİN İHALE YAPILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2011 Çarşamba 18:07:02
Güncelleme :8 Nisan 2011 Cuma 20:19:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?