24
Mayıs
2024
Cuma
KULA - MANİSA

Validen 'sel' sözü

VALİ GÜVENÇ KULA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, selden etkilenen Kula'nın Başıbüyük köyünde incelemelerde bulundu.

Yöredeki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini sunan Vali Güvenç, yetkililerden, selin tahribatı hakkında yerinde bilgi aldı. Su baskınına uğrayan tarım arazilerini ve sel sularının tahrip ettiği köprü ve yolları yerinde gören Vali Güvenç, sel sularıyla yıkılan Başıbüyük, Hacıtufan köyleri arasındaki köprünün en kısa sürede yaptırılacağını ifade etti. Güvenç, sel sularıyla tahrip olan diğer yolların da süratle onarımlarının yapılarak, ulaşım hizmetine açılacağını söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen de, köylülerle bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaşanan doğal afetten dolayı zarar gören çiftçilerin, ilçe tarım müdürlüklerince incelemeler yapılarak hasarlarının tespit edileceğini belirten Bilen, Tarım sigortası konusunda çiftçileri duyarlı olmaya çağırdı. Bilen, "Ne zaman nerede doğal afetlerin geleceği belli olmaz, Tarım Bakanlığımız sigorta pirimlerinin yüzde 50'sini ödüyor. Sizde Tarım Sigortası yaptırmalısınız" dedi.

VALİ GÜVENÇ KULA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU
VALİ GÜVENÇ KULA'DA İNCELEMELERDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 14:16:02
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 14:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?