19
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

AKP ilçe kongresi sonuçlandı

Salihli'de AK Parti Teşkilatı'nın 2. Olağan Genel Kurulu'nda, tek listeyle gidilen seçimlerde Mahmut Börekçigil başkan seçildi.

Salihli Yüzme İhtisas Kulübü'nde düzenlenen kongreye AK Parti Denizli Milletvekili Osman Nuri Filiz, Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Manisa milletvekilleri İsmail Bilen, Hüseyin Tanrıverdi, Mehmet Çerçi, Süleyman Turgut, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, belde başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, divan başkanlığına AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi getirildi. Manisa'da kongre takvimine göre bunun son kongre olduğunu belirten İl Başkanı Zülfikar Gürcan, "Bu son kongremiz herkese ve Salihli'ye hayırlı olsun. Salihli büyük bir ilçemiz. Buraya en iyi şekilde hizmet edilmesini diler, yeni arkadaşlara başarılar dilerim" dedi.

Yapılan hizmetlerin anlatarak bitirilemeyeceğini söyleyen AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise, "3 Kasım 2002'de göreve geldiğimizden itibaren şehrimizin sorunlarını tespit ederek, çözümlerini ele aldık. Sorunların başında sağlık, eğitim, ulaşım ve işsizlik geliyordu. 16 yıldır kaba inşaat olarak bekletilen Salihli Devlet Hastanesi'nin bu dönemde binasını tamamladık. Ambulansları yenileyerek donanımlı hale getirdik. Salihli'de eğitime ağırlık verdik. Salihli Lisesi ek binasını yaptık. Hemen arkasından Endüstri Meslek Lisesi, Türkbirliği Lisesi, Sart Mahmut İlköğretim Okulu, Gaffar Okkan, Kurtuluş İlköğretim Okulu'nu yaptık. 'Salihli'de ne yaptınız' diyenlere sesleniyorum. Salihli'de eğitim, sağlık, ulaşım sorununu çözdük. Her hafta sonu köy köy dolaşarak köylümüzün sıkıntılarına ortak olarak çözüm aradık. Bizlere güvenen herkese teşekkür ederim. Bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Çünkü bizim sözümüz namusumuz ve şerefimizdir" diye konuştu.

Diğer milletvekillerinin de konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde Mahmut Börekçigil, delegelerin güvenoyuyla AK Parti Salihli İlçe Başkanı seçildi. Börekçigil, "Başkan seçilmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. Salihli'de hedefimiz AK Parti bayrağını daha da ileriye taşımak. Teşkilatımız ilçemizde çok güçlü. Hizmetler aralıksız devam edecektir" dedi.

AK Parti Salihli eski İlçe Başkanı Necaattin Sevinç ise, "Bu yola çıkarken siyasetin A'sını bilmiyorduk. Büyüklerimizin yolunda ilerledik ve başarılı olduk. Alnımın akıyla Salihli İlçe Başkanlığı görevimi tamamladım. Bundan sonra görevi yürütecek olan Mahmut Börekçigil'e başarılar dilerim. Başkanlık görevimi tamamladım ama hizmetlerime devam edeceğim" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2006 Pazartesi 19:57:57
Güncelleme :20 Mart 2006 Pazartesi 20:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet dal IP: 88.250.65.xxx Tarih : 6.08.2008 17:10:59

sayaın hemşerim kutlarım ben eski elamanlarınızdan bollvadin dişlili