2
Mayıs
2024
Perşembe
SALİHLİ - MANİSA

Hüseyin Bulut

Manisa’nın Salihli İlçesi’ne sağlık ocağı yaptıracak olan 79 yaşındaki hayırsever Hüseyin Bulut ile Manisa Valisi Orhan Işın, birlikte protokol imzaladı.

Valilik makamında düzenlenen törene, Vali Orhan Işın ile hayırsever Hüseyin Bulut’un yanı sıra İl Sağlık Müdürü Ziya Tay, Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay da katıldı. Namık Kemal Mahallesi’nde Salihli Belediyesi’ne ait 238 metrekare alana yapılacak 2 katlı ve 10 odalı sağlık ocağının, 21 bin 500 nüfusa hizmet vereceğini kaydeden Vali Orhan Işın, hayırsever Hüseyin Bulut’a sağlık hizmetlerine katkısından dolayı teşekkür etti.

İlçesine daha önce bir de köprü yaptıran hayırsever Hüseyin Bulut, eğitime olduğu kadar sağlığa da destek verilmesi, katkı sağlanması amacıyla sağlık ocağı yapmaya karar verdim. Sağlık ocağının hizmete açılmasından çok mutluluk duyacağım" dedi.

Öte yandan 1,5 yıl içinde hayırsever kişi ve kurumlar tarafından sağlık hizmetlerine çok ciddi katkılar sağlandığını ifade eden Vali Orhan Işın, "Bu süre içerisinde hayırseverler tarafından 8 sağlık ocağı binası ve 1 hastane poliklinik ek binası yaptırılmak üzere protokol hazırlanmış ve bu protokoller çerçevesinde 6 sağlık ocağı kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmıştır. Ayrıca hayırseverler tarafından yaptırılmak istenen 3 sağlık ocağı için protokol imzalanma aşamasına gelinmiştir" diye konuştu.

Bu arada yaklaşık 70 milyar liraya mal olacak olan sağlık ocağının mefruşat, demirbaş, donanım, tıbbi cihaz ve aletlerinin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından karşılanacağı açıklandı.
Açıklamaların ardından hayırsever Hüseyin Bulut ile Manisa Valisi Orhan Işın birlikte protokol imzaladılar.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar