23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Cinayet şüphelisi Aydın'da yakalandı

Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde evine geri dönmediği iddiasıyla kızının evine sığınan dini nikahlı eşini, üvey kızı ile damadını öldürmek, bir kişiyi de yaralamak suçundan 3 aydır aranan şahıs, Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde yakaladı.

25 Mayıs 2005 tarihinde Saruhanlı İlçesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre kendisini terk eden dini nikahlı eşi Yüksel Cingöz'e (55) defalarca yaptığı 'geri dön' çağrısına olumsuz yanıt alan Hüseyin G. (Gündürü-52), dini nikahlı eşi Yüksel Cingöz'ün sığındığı üvey kızı Sultan Kalembel'in (27) evini basmış, çıkan tartışmada dini nikahlı eşi Yüksel Cingöz, kendisine engel olmaya çalışan üvey kızı Sultan Kalembel ve onun dini nikahlı eşi Cemal Demirbilek'i (34) ruhsatsız tabancasıyla öldürmüş, çocukları Tolga Demirbilek'i de (2) bacağından yaralayarak kayıplara karışmıştı. 3 kişinin öldüğü bir çocuğun da yaralandığı olaydan sonra polis, İzmir'de ikamet ettiği tespit edilen Hüseyin G'nin yakalanması için başta Manisa olmak üzere İzmir, Aydın ve ilçelerinde geniş çaplı araştırma başlatmıştı.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde bulunduğu tespit edilen şüpheli Hüseyin G'nin yakalanması için Manisa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ilçeye giderek operasyon düzenledi. Burada Muammer Aksoy Mahallesi 1206 Sokak 2 numaralı ev ve çevresinde yapılan operasyon sonucunda Hüseyin G, 1 adet 9 mm çapında seri numarası bulunmayan Belçika Browning marka tabancayla birlikte yakalandı. Manisa'ya getirilen zanlı, Saruhanlı İlçesi'nde adli mercilere teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2005 Cumartesi 16:23:40
Güncelleme :18 Ocak 2006 Çarşamba 15:23:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?