20
Mayıs
2024
Pazertesi
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Başkan Uçan 5 yıl daha istedi

Selendi ilçesinde veteriner hekim Mürsel Uçan tekrar aday olmak için başvuruda bulundu.

2004 yerel seçimlerinde Selendi’de AK Parti’nin adayı olarak girdiği seçimlerde 1383 oy alarak belediye başkan seçilen Mürsel Uçan göreve tekrar talip oldu. Uçan, başvuru formunu doldurarak İlçe Başkanı Şener Alakoyun’a teslim etti.

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Başkan Uçan şöyle konuştu: “5 yıl boyunca bana verilen oyların karşılığını vermek için gece gündüz demeden çalıştım. AK Parti Hükümeti, 22 Dönem Meclis Başkanı Bülent Arınç, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi ve Manisa Milletvekilleri geçtiğimiz dönemde bana büyük destek verdiler. 60 yıl hizmet alamayan ilçeye 5 yılda büyük hizmetler geldi.”

Yapılan yatırımlardan söz eden Başkan Uçan, “Dürüst ve ilkeli ve planlı çalışmamızın neticesinde eğitimde Anadolu Öğretmen Lisesi’ni açtık. Anadolu Lisesi binası ile yanına yatılı yurt binası ve Sağlık Meslek Lisesi’nin hemşirelik bölümünü açtık. Yıllardır kirada duran sağlık ocağı binasının hayırsever vatandaşın bağışladığı arsa üzerine yeni bina yapılmasını sağladık. Çay ve dere ıslah çalışmalarını yaparak su taşkınlarını önledik. Baraj yapılması için gerekli etütleri yaptık, sondaj çalışmalarını son aşamaya geldik. Yıllardır yapılması konuşulan şehir içi trafiğini rahatlatacak olan çevre yolunu trafiğe açarak olası kazaların önüne geçtik. İlçe girişi olan 850 metre uzunluğundaki giriş yolunu çift şeride döndürdük. Yine Uşak – İzmir yolu Selendi ayrımı ile Selendi’ye kadar olan 16 kilometrelik bölüm için çalışma başlatarak 2009 yılı yatırım programına aldırdık. 4 adet park yaparak ilçe halkının hizmetine sunduk. Ağaçlandırma çalışması yaptık temizlik işlerini sağlıklı bir şekilde yürüttük. İlçenin en çok ihtiyacı olan sık sık elektrik kesintilerinin yaşanmaması için Kula Selendi arasına ENH hattı çektik. Sportif faaliyetlere önem verdik. Belediyeye araç alımları yaptık. 5 yılda verdiğim sözleri tuttum ve arkasındayım. Tekrar göreve gelirsem halkımızın teveccühüyle seçilirsem çalışmalara devam edeceğim halkla iç içe olmaya devam edeceğim. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Bunu için beş yıl daha görev yapmak için tekrar aday adayı oldum.”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 19:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?