16
Mayıs
2024
Perşembe
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Başkan Uçan'dan değerlendirmeler

Manisa'nın Selendi ilçesi Belediye Başkanı Mürsel Uçan, 3 yıllık görev süresinde yağtığı icraatları değerlendirdi. 

Makamında basın toplantısı düzenleyen Başkan Uçan, şehir merkezindeki yol, su, kanalizasyon ve yeşil alan çalışmalarında büyük başarılar elde ettiklerini, ilçe girişine yıllardır yapılması düşünülen bölünmüş yol çalışmasını, yine yıllardır yapılamayan ilçe halkının çok istediği çevre yolunun da son aşamaya gelinerek, örnek alınacak bir noktaya getirdiklerini kaydetti. 

Uçan ilçenin kanayan yarası olan enerji problemini ilçe Tedaş yetkilileri ile ortak çalışma sonucu çözdüklerini, ilçeye yeni iş makineleri alımı yaptıklarını, kültürel, sanatsal ve sosyal alanda da başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Şehir merkezinde 12 bin metre kare kilit parke taşı döşediklerini, ilçede bulunan ilköğretim okullarının bahçelerine de parke taşı döşendiğini hatırlatan Başkan Uçan, ilçenin en önemli sorunu haline gelen içme suyu konusunda ise yapılan sondaj çalışmalarında olumlu bir sonuç alamadıklarını ifade ederek, "İnşallah bu sorunu da en kısa zamanda aşacağız. Görev yaptığım sürede Selendi'nin çağdaş, modern, yaşanabilir bir kent olması için gece gündüz çalışıyor. Program çerçevesinde ilçemizin tüm eksiklerini bir bir gidereceğiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 13:34:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hhhh akyıdız IP: 81.213.236.xxx Tarih : 14.01.2008 22:07:19

ben yılda bir defa ilçeme gelen gurbetçi bir okurum.Böyle Günübirlik yap boz faliyetlerle bu ilçe kalkınmaz.tüm kurum ve kuruluşlar elini taşına alıp radikal kararlar alınmalı.Mesala En büyük sorun işsizlik yıllardır yaşanan sorun.Hep söyelenen ve lafta kalan sorun o İŞSİZLİk