29
Mayıs
2024
Çarşamba
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Bozdoğan adaylık başvurusunu yaptı

Manisa’nın Selendi ilçesinde ilçe belediye başkanı Mürsel Uçan’ın ardından Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Bozdoğan da aday adaylığını ilan etti.

Adaylık başvuru formunu AK Parti İlçe Başkanı Şener Alakoyun’a parti binasında teslim eden Hasan Bozdoğan (38) 1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışmaya başladı. 2004 yılına kadar İski Genel Müdürlüğü’nde teknik şef olarak görev yaptı. 2004–2006 yılları arasında sırasıyla işletme müdürlüğü, alt yapı müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2006 yılsonu itibariyle Uşak’ta Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 1 Aralık 2008 günü Selendi Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden istifa etti. Bozdoğan başkan yardımcılığının yanı sıra Uşak Selendililer başkanlığı görevini de yürütüyor.

İnşaat bölümü mezunu olan ve halen Anadolu Üniversitesi kamu yönetimi bölümünde 4 sınıfta eğitimini devam Hasan Bozdoğan şunları söyledi: “Bana bu görevi layık görürlerse en kısa zamanda ilçenin sorunu olan içme suyu sıkıntısını gidermek için çalışmalar yapacağım. Gençlerin ilçeden göç etmemesi için mıcır fabrikası açılması girişimlerinde bulunacağım. Yem fabrikası kurma çalışmalarına öncelik vereceğim. Ayrıca Uşak 1 Eylül Üniversitesi’ne bağlı olarak, üniversitenin bir bölümünü ilçeye getirmek için en kısa zamanda girişimlerde bulunacağım. Üniversitenin rektörü Adnan Şişman’ın katkılarıyla, birlik ve beraberliğimizi parti gözetmeksizin fikir alışverişinde bulunacağım.”

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 21:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?