19
Mayıs
2024
Pazar
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Eski kaymakamı unutmadı

OLUR BELEDİYE BAŞKANI POLAT'TAN VEFA ÖRNEĞİ

Erzurum'un Olur ilçesi Belediye Başkanı Rüstem Polat, Olur'dan 4 ay önce Manisa'nın Selendi ilçesine atanan Kaymakam Selim Palamut'u ziyaret ederek vefa örneği sergiledi.

Olur'da yaklaşık 2 yıl birlikte çalıştığı Kaymakam Selim Palamut'u bin 700 km. mefase katederek yeni görev yerinde ziyaret eden Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, "Mevki ve makamlar gelip geçicidir ama dostluklar asla gelip geçici değildir. Onun için Türkiye'nin bir ucundan yola çıktım, 22 ay birlik ve beraberlik ile çok büyük projelere imza attığımız çalışkan, dürüst ve devletine en iyi hizmeti yapmak çaba gösteren eski Kaymakamımız Selendi'nin yeni Kaymakamı Selim Palamut'u ziyaret ettim. Kendisiyle, gece gündüz demeden ilçemizin kalkınmasında öncülük olabilecek projelere imza attık, bunu da başardık. İnşallah burada da başarılı projelere imza atarak bu şirin ilçenin önünün açılmasına öncülük edecektir. Ben kendisiyle çalışmaktan büyük gurur duydum." dedi.

Kaymakam Selim Palamut ise Başkan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sayın Başkan bizleri unutmayıp yeni görev yerime kadar gelerek vefa örneği sergiledi. Ora da birlikte büyük işlere imza attık. İnşallah bundan sonra yine eskiden olduğu gibi orada el birliği içinde çalışarak Olur'u hak ettiği yere getirecektir. Kendisine hizmetlerinde başarılar diliyorum. Anlamlı ziyaretinden ötürü çok teşekkür ediyorum"dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 15:39:00
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 16:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?