18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Esnaftan Çimen'e güvenoyu

SELENDİ ESNAF ODASI BAŞKANI MEHMET ÇİMEN YENİDEN BAŞKAN

Manisa'nın Selendi ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kurul toplantısında mevcut başkan Mehmet Çimen yeniden seçilerek güven tazeledi.

Belediye Saray Düğün Salonu'nda yapılan kongrenin divan başkanlığın Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter yaptı. Kula Esnaf Odası Başkanı Ali Yiğen'in de katıldığı kongrede, odanın faliyet ve hesap raporları okunarak oylandıktan sonra seçimlere geçildi.

 Tek listeyle gidilen seçimde, odanın 14 yıllık başkanı olan Mehmet Çimen, 41 üyenin tamamının oyunu alarak 4 yıllığına tekrar göreve getirildi. Çimen teşekkür konuşmasında, "Dört dönem sizlerin desteği ile görev yaptım, esnaflarımıza hizmet etmenin heyecanın yaşadım. 2 bin yılında kirada olan oda binamızı kendimize ait bina yaparak burada hizmet vermeye başladık. Kısa sürede binamızın donanımını sağladık. 27 yıllık esnaflık ve 14 yıllık başkanlık deneyimimle tekrar aday olup 4 yıllığına yeniden sizlerinin güvenini alarak başkan seçildim. Bundan sonra da esnaf ile kamu kurum ve kuruluşları arasında köprü görevi üstlenerek esnafımızın sıkıntılarını çare olmaya çalışacağım." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 13:40:05
Güncelleme :21 Şubat 2010 Pazar 13:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?