24
Mayıs
2024
Cuma
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

MHP'de Topcan dönemi

MHP SELENDİ İLÇE BAŞKANI YASİN TOPCAN OLDU

Manisa'nın Selendi ilçesinde bir süre önce işlerinin yoğunluğu sebebiyle MHP ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Yasin Dumlupınar'ın yerine, MHP Yönetim Kurulu üyesi Yasin Topcan oy birliği ile seçilerek göreve getirildi.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ilçe teşkilat binasında bir araya gelen MHP Selendi ilçe teşkilatı, 29 Mart yerel seçimlerinde ilçe merkezinde bin 618 oy alarak göreve gelen ancak geçtiğimiz günlerde yoğun işleri nedeniyle görevinden ayrılan MHP İlçe Başkanı Yasin Dumlupınar’ın yerine, ilçede esnaflık yapan MHP Yönetim Kurulu üyesi Yasin Topcan’ı oy birliği seçerek İlçe Başkanlığı'na getirdi.

İlçe Belediye Başkanı ve diğer parti başkanları ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirten yeni başkan Yasin Topcan, Selendi'yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklarını kaydetti. Topcan, "Son seçimlerde aldığımız bin 618 oyu daha da artırarak partimizi daha yukarılara taşıyacağız. Bu görevi bana layık gören yönetim kurulu arkadaşlarımın yüzünü kara çıkarmayacağım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 16:41:05
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 16:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?