26
Mayıs
2024
Pazar
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Polisin sıkıntılı anları

MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRÜ SELENDİ EMNİYETİNİ ZİYARET ETTİ

Selendi İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Cenk Gedik'den ilçenin emniyet olayları hakkında bilgi aldı.

İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, "İlçede şu an görev yapan personel sayımız 29, mutlaka bu sayı artacaktır. Gidenlerin yerine bir fazlası gelecektir" dedi. Gazetecilerle de sohbet eden Aydemir, şöyle konuştu: "Bizim için basın mensupları çok önemli. İl merkezindeki basın mensuplarımızın değeri ne ise ilçelerde de aynıdır. Burada da aynı şekilde sizler değerlisiniz. Siz sürekli halkın içinde ve sokaklarda olduğunuz için sizden aldığımız her bilgi bizim için değerlidir. Sizin bilginizi almamız demek

Selendi'nin görüşünü almamız demektir. Biliyorum ki bu konuda her zaman bizlere en doğru bilgiyi vereceğinizden eminim."

İlçe Kaymakamı Selim Palamut'u da ziyaret eden Aydemir, daha sonra ilçeden ayrıldı. Emniyet Müdürü Aydemir, personel ve ilçe emniyet amiri ile konuşması sırasında hükümet konağı önünde arbede oldu. Meydana gelen arbededen dolayı ilçe emniyet amirliği personeli sıkıntılı anlar yaşadı. Kız kaçırma olayı ile ilgili adli duruşması olan iki taraf arasında gerginlik çıktığı anlaşıldı.

MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRÜ SELENDİ EMNİYETİNİ ZİYARET ETTİ
MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRÜ SELENDİ EMNİYETİNİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 14:43:03
Güncelleme :10 Haziran 2010 Perşembe 17:41:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?