19
Mayıs
2024
Pazar
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

PTT 169. yılını kutladı

SELENDİ PTT 169. YILINI KUTLDI

PTT'nin 169. kuruluş yıldönümü nedeniyle Manisa'nın Selendi ilçesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında, PTT İşletme Müdürlüğü yetkilileri protkol ziyaretleri yaptılar.

Kutlama programı sabah saatlerinde başladı. PTT Selendi İşletme Müdürü Mustafa Gücüyener ve personeli Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundular. Gücüyen ve diğer personel daha soonra Kaymakam Selim Palamut'u makamında ziyaret ettiler. PTT'nin 169 yılda çok yol katederek değişime uğradığını ifade eden PTT Selendi İşletme Müdürü Mustafa Gücüyener, özellikle kargo taşımacılığında PTT'nin büyüdüğünü belirtti. Ardından, günün anısına Kaymakam Palamut'a plaket ve Atatürk serisine ait pul albümü hediye etti.

PTT yetkilileri daha sonra Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı ziyaret etti. Kurum hakkında Başkan Savaş'a bilgiler veren Gücüyener, bazı cadde ve binalarda numara bulunmadığı yönünde şikayetlerini ilettiler. Başkan Savaş bu sorunun biran önce yerine getirileceğini belirttti. PTT Selendi İşletme Müdürü Mustafa Gücüyener, Başkan Nurullah Savaş'a da plaket ve pul albümü hediye etti.

Bu arada, gün boyunca PTT hizmet binasında vatandaşlara çeşitli ikramlar yapılıyor.

SELENDİ PTT 169. YILINI KUTLDI
SELENDİ PTT 169. YILINI KUTLDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 15:11:01
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 15:14:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?