16
Mayıs
2024
Perşembe
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Selendi Belediyesi fakirleri doyuruyor

Manisa'nın Selendi İlçesi'nde İlçe Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca fakir ailelere ücretsiz sıcak iftar yemeği dağıtılıyor.

Ramazan ayı başlamasıyla birlikte Selendi Belediyesi tarafından Kurtuluş mahallesindeki belediye binası altında bulunan boş işyerine açılan yemekhane ile ilçede bulunan kimsesiz ve fakir ailelere yemek dağıtılıyor. Bazı ailelere belediyeye ait araçlarla yemek servisi yapılıyor. Günlük 150 kişilik yemek çıkardıklarını belirten İlçe Belediye Başkanı Mürsel Uçan, her yıl olduğu gibi bu yılda ilçede bulunan fakir ailelere iftarlık 4 çeşit sıcak yemek dağıttıklarını söyledi. Başkan Uçan, evlerinde sıcak yemeği göremeyen vatandaşlar bulunduğunu hatırlatarak, "Her gün vatandaşlara her gün 4 çeşit yemek veriyoruz. Ramazan ayı boyunca uygulama devam edecek." Öte yandan sıcak iftar yemeğini belediye personellerinden alan 75 yaşındaki doğuştan 3 çocuğu sakat olan Ayşe Acun, yetkililere teşekkür ederek, "Sıcak yemeğe hasret kalmıştık belediye sayesinde iftar zamanında sıcak yemeğimiz evimize kadar geliyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 18:16:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hikmet örs IP: 88.249.192.xxx Tarih : 20.09.2007 09:21:59

Ramazan ayı boyunca fakir ailelere ücretsiz yemek dağıtılması konusunda yapmış olduğunuz hizmet hem kul katında,hemde Allah katında takdir görecektir kanısındayım.Yanlız bunun reklamını yapıp fotoğraflı haberi yerel basına ve intere vermek yaptığınız güzelliğe gölge düşürmüştür.Yardım alan kişinin kimliğinin acıklanması ve fotoğrafının yayınlanması dinen günah,viçdanen ayıptır.Selendi belediye başkanı dahil bu yorumu okuyan herkeze tavsiyem deşifre etmeden yardım yapalım ve sadece mübarek ramazanda hatırlamayalım.