18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Selendi hizmet gördü

SELENDİ'DE AK PARTİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

AK Parti Selendi Danışma Kurulu toplantısı Manisa Milletvekili İsmail Bilen'in de katılımı ile gerçekleşti.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlen toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, İl Başkan Yardımcısı Metin Karabulut, İl Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Akar, Tuba Ferliol, İlçe Başkanı Muhammet Akcan, yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, mahalle ve köy temsilcileri muhtarlarda katıldı.

Yeni atanan bir yönetim olduklarını ifade eden AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muhammet Akcan, "Kendi içimizdeki sorunları aştık. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Son günlerde yaşanan talihsiz olaylar bizleri üzdü. Bu talihsiz olayda bazı medya kuruluşları da Selendi halkını haklı iken haksız konuma düşürdü. Halen bu olayın şokunu yaşıyoruz." dedi.

Selendi’nin 50 yılda alamadığı hizmetleri AK Parti iktidarı zamanında almaya başladığını belirten AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "Birileri çıkıp 'Cumhuriyetçiyim' diyor. Ama siz gerçekten halkçı cumhuriyetçi değilsiniz. 'Milliyetçi vatanseveriz' diyerek eleştiride bulunuyorlar. Bunlara sormak gerekir siz hükümette olduğunuz dönemde ne yaptınız? Milliyetçilik, vatanseverlik lafla olmaz. O zaman ülkeni kalkındıracak projeler hazırlayacaksın. Ülkede yatırımı hızlandıracaksın. Ekonomini geliştirmek için ihracatını arttıracaksın. AK Parti döneminde 30 milyar dolar olan ihracat hacmi 130 milyar dolara çıktı. 5 ülke ile vize sorunu ortadan kalktı. İhracat payı arttırıldı. İşte AK Parti farkı da burada. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda yapılan hizmetler ortada." diye konuştu.

İlçe Danışma Kurulu toplantısının ardından parti binasının açılışı yapıldı.

SELENDİ'DE AK PARTİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 17:21:02
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 00:34:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?