23
Mayıs
2024
Perşembe
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Selendi'ye yeni itfaiye aracı

Selendi Belediyesi yeni satın aldığı itfaiye aracı okunan dualarla hizmete başladı.

Selendi Belediye önündeki törene Kaymakam Metin Maytalman, Garnizon Komutanı Yusuf Akçam, Belediye Başkanı Mürsel Uçan, İl Genel Meclis üyeleri Ulvi Özer, Orhan Tutar, Mehmet Dündar ile daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Mürsel Uçan, "Belediyemiz imkanları çerçevesinde belediyemize yeni bir itfaiye aracı kazandırdık. Daha önce de belediyemize yeni iş makineleri almıştık. Selendi Belediyesi olarak yeni aldığımız bu araçla itfaiyemizi güçlendirdik. İlçemizde çok katlı binaların sayısı gün geçtikçe artıyor. Yeni itfaiye aracımızın 12 metre uzunluğunda merdiveni bulunmakta. Bundan sonra çok katlı binalarda çıkan yangınlara da anında müdahale edebileceğiz" dedi.

Kaymakamı Metin Maytalman ise, "İlçe merkezinde çıkan yangınlara müdahale etmek, belediyenin temel hizmetleri arasındadır. Doğal afetlerin yanı sıra büyük çaptaki yangınlar da can ve mal kaybına neden olabilir. Bu nedenle belediyenin yangın ekipmanlarını geliştirmesi de bizlere ayrıca memnun etmiştir. Yeni itfaiye aracının ilçemiz belediyesine kazandırılmasında emeği geçen başkanımıza, meclis üyelerimize ve bu aracın ilçemize gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Müftü Vekili Özay Kılıç tarafından dua edildi. Daha sonra yeni itfaiye aracı, Kaymakam Maytalman, Garnizon Komutanı Yusuf Akçam, Belediye Başkanı Mürsel Uçan ve diğer protokol üyeleri tarafından kurdelesi kesilerek hizmete başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2005 Cumartesi 14:59:46
Güncelleme :15 Mayıs 2005 Pazar 18:25:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?