18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Siyasiler iftarda buluştu

SELENDİ'DE, BAŞKAN SAVAŞ'TAN SİYASİLERE İFTAR YEMEĞİ

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri ile iftar yemeğine biraraya geldi.

Belediye Kültür Salonu'nda gerçekleşen iftar yemeğine Başkan Nurullah Savaş'ın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Akçan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Yasin Topcan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ramazan Harmandalı, Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanı Şaban Yılmaz, Demokratik Sol Parti (DSP) İlçe Başkanı Şeref Utangan ve partilerin yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından Selendi için birlik ve beraberlik mesajı veren Belediye Başkanı Nurullah Savaş, "Yerel seçimlerden sonra ancak bayramlarda bir araya gelebildik. Fakat özlemini çektiğimiz ilçenin İstişare Kurulunu yani tüm siyasi partilerini bir araya getirmek ve fikir alışverişinde bulunabilmek bu güne nasipmiş. Seçim atmosferinde rekabet içinde olmuş olabiliriz, ilçe belediye başkanlığı seçiminden halkın teveccühü ile başkanlığa seçildim. Seçilmemden sonra 'ilçe belediyesi MHP'de' diye 'nasıl olsa bizim işlerimiz yapılmaz' mantığından Selendi siyasetini arındırmak adına siz değerli ilçe başkanlarımızla bu iftar sofrasını tertip ettik. Bu toplantılar sizlerin katılımı sayesinde ilerleyen süreç içinde daha verimli olacağından eminim. İlçemizin sorunlarını, ihtiyaçlarını önerilerle toplu olarak, birlik olarak hareket etmemiz halinde çözemeyeceğimiz bir sorun kalmayacağından da eminim. İktidar partisi teşkilatı, ana muhalefet partisi teşkilatı, muhalefet partileri ile birlik içinde, ilçe oda başkanları, sivil toplum örgütleri ve Selendi halkı ile bütünleşerek ilçemize hizmet etmemiz gerekmektedir. Bu yapılan hizmetler Selendi'mize kalacaktır. Hiçbir başkan bu yapılan hizmetleri sırtına sarınıp gitmemiştir. Yapılan hizmetlerde artık birlik olmamızın zamanı çoktan geldi ve geçmekte. Bu toplantıdan sonra bu birlikteliğimizi ve fikir alış verişimizi belli aralıklarla yapmamamız gerekmekte buna da ev sahipliğini yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın bir elden belki hizmet olmayabilir ama el birliği ile olursa hizmetler kendiliğinden gelir" dedi.

Başkan Savaş, seçimlerin ardından belediyenin yaklaşık 1 milyon TL'lik borcunu ödediklerini, şimdi yatırımlara daha ağırlıklı olarak başlayacaklarını söyledi. "Selendi'yi birlikte yöneteceğiz" diyen Savaş şöyle devam etti: "Kimseye ayrım yapmadan herkesin işine ortak olup ilçemizi kalkındıracağız. Yüksek okulu olmayan tek ilçe olan Selendi'ye yüksek okul getirmek için yine siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ederek okulun getirilmesi için çaba sarf edeceğiz."

AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Akçan söz alarak, "Öncelikle bu birlikteliği sağlayan Belediye Başkanı'mıza teşekkür ederim. İlçemize açılması düşünülen yüksek okul için bizlere düşen görevleri fazlası ile yerine getirmekteyiz. İnşallah bundan sonra da bu toplantıları sık sık yaparak karşılıklı alışverişte bulunup birlikte hareket ederek ilçenin kalkınmasında destek olacağız." dedi.

SELENDİ'DE, BAŞKAN SAVAŞ'TAN SİYASİLERE İFTAR YEMEĞİ
SELENDİ'DE, BAŞKAN SAVAŞ'TAN SİYASİLERE İFTAR YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 12:48:00
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 18:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?