18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Şoförler odası başkanı istifa etti

SELENDİ ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Manisa'nın Selendi ilçesinde 1997 yılında Şoförler Odası'nın başkanlığına seçilen ve aralıksız 13 yıl göreve devam eden Mevlüt Eryıldırım, özel işlerinin yoğunluğunu öne sürerek ani bir kararla istifa ettiğini açıkladı.

Oda binasında istifasını açıklayan Mevlüt Eryıldırım, "Hiç kimseye kırgınlığım yok. Yıllardır yürüttüğüm başkanlık görevimi kendi isteğim ile bırakıyorum bundan sonra görev alacak arkadaşlara başarılar diliyorum." dedi. Mevlüt Eryıldırım'ın istifası ile boşalan göreve yönetim kurulundan Hikmet Yılmaz getirildi. Yılmaz'ın seçime kadar görevi sürdüreceği bildirildi. Açıklama yapan Hikmet Yılmaz, eski başkan Eryıldırım'ın bıraktığı yerden hizmete devam edeceklerini söyledi.

Bu arada Mevlüt Eryıldırım, 13 yıllık görev süresinde önce odaya Kurtuluş Mahallesi'nde 3 katlı hizmet binası kazandırmış, en son teknoloji cihazlar ile donatarak elektronik ortamda hizmet vermesine sağlamıştı. Bunun yanı sıra birçok fakir aile çocuklarının sünnet masrafını karşılamış, tüm şoförlerin gece gündüz demeden sıkıntılarını çözmek için çalışarak gönüllerini kazanmıştı.

SELENDİ ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI İSTİFA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2010 Cuma 16:11:03
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 23:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?