27
Mayıs
2024
Pazertesi
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Tedaş İl Müdürü'ne ziyaret

Manisa'nın Selendi ilçesi Belediye Başkanı Mürsel Uçan ve Tedaş işletme Şefi İlker Yiğit İl Müdürü Yakup Önder’i ziyaret ederek ilçedeki elektrik problemlerini anlattı.

İlçe Belediye başkanı Mürsel Uçan ve Selendi Tedaş işletme Şefi İlker Yiğit, Manisa Tedaş İl Müdürü ile görüşmesinde ilçedeki çalışmalarını ve yapılması gereken yeni tesislerin olduğunu bununda yatırım prorramına alınması yönünde ön çalışmaların yapılmasını istediler.

Başlıca yapılması gereken ve yapılmaya devam edilen tesisler hakkında bilgi veren Yiğit, Karabeyler grubuna yapılan orta gerilim hattı ve kesici kabininin çalışmaları devam ettiğini, yine aynı tarihte başlayan diğer hat Okluisa orta gerilim ve kesici kabin işlerinin tamamlandığını, enerji verile bilmesi için gerekli bağlantıların yapılması ile hattı devreye alacaklarını söylerken, Selendi ilçesinin ve köylerinin de ihtiyaçları olduğunu bu ihtiyaçlarının yazılı olarak makama gönderildiğini, arıza ve bakım için sepetli araca ihtiyaçları olduğunu söyledi.

İl Müdürü Yakup Önder ilçenin başlıca ihtiyaçlarının bir an evvel giderileceğini ve ilçenin ihtiyacı olan sepetli bom aracının ilçeye kazandırılacağını vurguladıktan sonra 'Selendi Şefimizin çalışmaları çok güzel ve bir o kadarda yerinde çalışmalar. Bu özverili çalışmasından dolayı kendisini ve ekibini kutluyorum. Selendi için ne gerekiyorsa yapılacaktır' diye konuştu.

Selendi Belediye Başkanı Mürsel Uçan ise yaptığı konuşmada Selendi Tedaş, 'Manisa İl Müdürlüğü ve Tedaş Genel Müdürlüğü ile son beş yıldır koordineli şekilde çalışarak İlçeme hizmet gelmesini sağladık başarının sırrının ikili ilişkilerin iyi olmasından kaynaklandığını ve bu dostane yaklaşımlardan dolayı ise Selendi’nin kazanmasından mutluluk duyuyorum ve sayın İl Müdürümüz Yakup Önder’e şükranlarımı sunuyorum' dedi.

İlker YİĞİT/Selendi KENTHABER
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 16:58:28
Güncelleme :31 Ocak 2009 Cumartesi 09:52:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?