18
Mayıs
2024
Cumartesi
SELENDİ - MANİSA
Belediye Sayfaları

Yeni başhekim göreve başladı

SELENDİ DEVLET HASTANESİ'NE YENİ BAŞHEKİMİ

Manisa'nın Selendi ilçesinde Devlet Hastanesi'ne atanan yeni başhekim KBB Uzmanı Operatör Doktor Süleyman Aslanalp görevine başladı.

Turgutlu Devlet Hastanesi'nden Selendi'ye atanan Başhekim Süleyman Aslanalp, ilk iş olarak yıllardır atıl durumda bulunan ameliyathaneyi faaliyete geçireceğini, hastaların diğer il ve ilçelere gitmemesi için fiziki ve teknik tüm tıbbi tedbirleri almaya, hastalara hızlı kaliteli sağlık hizmeti vermeye gayret göstereceğini söyledi. Aslanalp, "Yeni gelen uzman doktorlarımız ile Selendi Devlet Hastanesi'ni hasta gönderen değil hasta kabul eden bir konumuna getireceğiz. Bu arada, hastanemize yeni atanan müdür İdris Kıvrak da göreve başladı. Kendisi 23 yıl Salihli Devlet Hastanesi'nde çevre sağlık teknisyeni olarak görev yaptı. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum." dedi.

3 YILDA 10 BAŞHEKİM

Sağlık Bakanlığı'nın 'Aile Hekimliği' uygulamasının başladığı 1 Ocak 2008 yılından buyana Selendi Devlet Hastanesi'nde 9 başhekim değişti. Yeni Başhekim Süleyman Aslanalp'in atanmasıyla Selendi Devlet Hastanesi son 3 yıl içerisinde 10. başhekime sahip oldu.

SELENDİ DEVLET HASTANESİ'NE YENİ BAŞHEKİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2010 Pazar 16:12:01
Güncelleme :5 Eylül 2010 Pazar 16:21:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?