16
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM
Belediye Sayfaları

MEB müdürleri Selendi'de

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürü Esat Sağcan ile Din Öğretimi Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Aycan, Manisa'nın Selendi İlçesi'nde incelemelerde bulundu.

MEB Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürü Esat Sağcan, Selendi Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Buradaki incelemede merkezin faaliyetlerini beğendiğini, özellikle konfeksiyon kursundan geçenlerin Uşak ve çeşitli yerlerde istihdam edilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Sağcan, halkın istihdamını sağlayıcı ve gelir düzeyini artırıcı kurslara devam edilmesini istedi. Sağcan, "Öğrenme bir araçtır, bir sevinçtir ve paylaşılması gereken bir sorumluluktur" diyerek herkesin bu sorumluluğu paylaşmasını istedi.

Din Öğretimi Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Aycan ise, Selendi İmam Hatip Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Okulun sorunları hakkında bilgi alan Aycan, özellikle 2005-2006 eğitim-öğretim yılında Manisa il genelinde en fazla öğrenci kaydının bu okulda yapıldığını hatırlatarak okul idarecilerine teşekkür etti. Prof. Dr. Aycan, ayrıca okula ait atıl durumdaki yurt binası inşaatının tamamlandığı takdirde iç donanımını kendilerinin yapabileceklerini söyledi.

Okul müdürü Nurullah Koşar ise, 2005-2006 eğitim-öğretim döneminde 57 öğrencinin kaydını yaptıklarını, 24'ünün kız öğrenci olduğunu söyleyerek, toplam 113 öğrencilerinin bulunduğunu belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2005 Cumartesi 19:26:39
Güncelleme :9 Ekim 2005 Pazar 15:48:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?