24
Mayıs
2024
Cuma
SOMA - MANİSA

ADD'de görev dağılımı

SOMA ADD YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Manisa'nın Soma ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) kongresinde seçilen yönetim kurulunun görev dağılımı yapıldı.

ADD Soma Şubesi'nin yeni yönetim kurulu başkanı Avukat Özgür Başdoğan oldu. Manisa Barosu'na bağlı olarak Soma'da serbest avukatlık yapan 28 yaşındaki Özgür Başdoğan'ın yanı sıra Bülent Analı ikinci başkan, Nazife Kaçan sayman, Engin Hamşioğlu yazman, Niyazi Esen, Kezban Bekar, Rafet Metin de üyeliklere getirildi.

Başkan Özgür Başdoğan yaptığı açıklamada, "Atatürkçü Düşünce Derneği gibi Türkiye'nin fikir hayatında etkili olan, düzenlediği etkinlikler, seminerler ve açtığı kurslar nedeni ile kamuya yararlı dernek statüsünü kazanan önemli bir kurumun yönetim kurulu başkanlığına layık görülmekten dolayı mutlu ve gururluyum. Yönetim kurulu olarak öncelikle amacımız devraldığımız mirası korumak, Atatürkçü Düşünce sistemini eğitimsizlikten dolayı öğrenememiş ya da bir şekilde Atatürkçü Düşünce sisteminden mahrum bırakılmış vatandaşlarımıza ulaşmak ve Atatürk'ü onlara doğru bir şekilde tanıtmak olacaktır. Unutulmamalıdır ki bu ulvi değer Atatürkçü Düşünce Derneği'nin olmakla birlikte kendini Atatürkçü olarak ifade eden her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının ortak görevidir. Bu sebepten dolayı hangi görüşten ve inançtan olursa olsun bütün vatandaşlarımızı Atatürkçü Düşünce Derneği'ne üye olamay davet ediyorum" dedi.

SOMA ADD YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 12:29:03
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 15:18:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?