19
Mayıs
2024
Pazar
SOMA - MANİSA

Futbolcular kulübü terk etti

Manisa 1. Amatör Küme Süper Ligi A Grubu’nda mücadele eden Soma Sotesspor’da 22 futbolcu, sözleşmeden doğan hakları ile maç başına verilmesi gereken paraları alamadıkları gerekçesi ile kulübü terk etti.

Soma İlçesi’nin en eski kulüplerinden, 1958’de kurulan, bir zamanlar 2. ve 3. Lig’lerde mücadele eden mavi beyazlı takımın futbolcularının, sözleşmeden doğan peşinatlarının yanısıra maç başına alması gereken paralarının bu güne kadar verilmemesi üzerine kulübü terk ettikleri belirtildi. Futbolcuların ayrıldığını doğrulayan Soma Sotesspor Kulübü Başkanı Fevzi Demir, "Bize maddi ve manevi konuda destek sağlayacaklarına söz verenler, bugüne kadar vaat ettikleri desteği yapmadılar. Verilen sözleri tutmadıkları için yönetim olarak maddi sıkıntı içerisinde kaldık. Cuma akşamı yaptığımız Yönetim Kurulu toplantısında gitmek isteyen futbolcularımızı serbest bıraktık. Yönetim olarak bizlerde üzüntü ve çaresizlik içerisinde kaldık. Tüm taraftarlarımızdan anlayış bekliyoruz" dedi.

Soma Sotesspor’dan ayrılan futbolcuların Çağlar, Mustafa, İlker, Nurullah, Sinan, Ulaş, Güneş, Turabi, Halil, Levent, Tolga Barış, Hakan, Bora, Salih, Recep, Murat, Gürhan, Raşit, Abdullah, B.İlker, Serkan ve Mehmet olduğu öğrenildi

manisa
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2004 Cumartesi 14:43:02
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 13:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?