2
Haziran
2024
Pazar
SOMA - MANİSA

İşçiye müjdeli haber

Maden-İş Sendikası Ege Bölge Şube Başkanı Mehmet Saç’ın raporlu işçilere para ödenmesi için Linyit Hastanesi’nde ödeme bürosu açılması girişimleri nihayet olumlu sonuç verdi. İşçilerin parasını ödemek için Soma’da açılacak büroda görev yapmak üzere Manisa’dan 5 kişilik personelin geleceği belirtildi.

Aylardır SSK hastanelerinin devrinden kaynaklanan rapor paralarının ödenmesi konusunda yaşanan sıkıntılara çözüm arayan Maden-İş Sendikası Ege Bölge Şube Başkanı Mehmet Saç, önceki gün Linyit Hastanesi’nde işçilerle buluşup, sorunun çözüme kavuşmaması halinde eylem yapacaklarını tekrarladı. İlgili birimlerle yapılan görüşmeler sonucunda, soruna çözüm bulundu.

Sendika Başkanı Mehmet Saç, dün bu konuda müjdeli bir haber vererek, "Soma hastanemizde bir ödeme bürosu açılıyor. Manisa’dan 5 kişilik de bir personel gelerek işçilerimizin parasını ödeyecekler. Bu büronun açılmasında Manisa milletvekillerimizden sayın Mehmet Çerçi’nin çok büyük katkı ve gayreti oldu. Kendisine sendika yönetimi ve işçi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Saç’ın büro açılmasına ilişkin çalışmalarının olumlu sonuçlanması, aylardır para bekleyen işçiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 12:04:27
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 18:21:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?