25
Mayıs
2024
Cumartesi
SOMA - MANİSA

Öğrencilere terör semineri

SOMA'DA ÖĞRENCİLERE TERÖR VE UYUŞTURUCU SEMİNERİ

Manisa Valiliği Toplumla İlişkiler Bürosu koordinesinde yürütülen proje kapsamında çocuk ve gençlere 'Terör, Terör Örgütleri ve Eleman Kazanma Yöntemleri' ile 'Madde Bağımlılığı' konularında seminer verildi.

Soma Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Saadettin Uysal, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Ahmet Haşim Alagüney, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı İdris Doğruöz, İlçe Sağlık Grup Başkanı Yasin Gürel ve öğrenciler katıldı.

KOM'da görevli Komiser Yardımcısı İdris Doğruöz, slayt gösterimi eşliğinde madde bağımlılığını anlattı. Doruöz'ün ardından 'Terör, Terör Örgütleri ve Eleman Kazanma Yöntemleri' hakkında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Ahmet Haşim Alagüney bilgiler verdi. Alagüney, "Terörizm bir ideoloji doğrultusunda örgütlenen birden fazla kişinin şiddet eylemleri temelinde mevcut siyasal iktidarı ve rejimi hedef alan faaliyetlerdir. Ülkemiz yıllardır bu sorunla mücadele ediyor. Tabi bu bizde bir korku bir ümitsizlik yaratmayacak. Bu bu sırada oturan ve bu ülkenin geleceği olan gençleri daha fazla motive edecek. Ve diyecek ki 'Ne olursa olsun biz bu sorunu çözmeliyiz." diye konuştu.

SOMA'DA ÖĞRENCİLERE TERÖR VE UYUŞTURUCU SEMİNERİ
SOMA'DA ÖĞRENCİLERE TERÖR VE UYUŞTURUCU SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 17:26:04
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 18:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?