19
Mayıs
2024
Pazar
SOMA - MANİSA

Okullar denetimden geçti

Soma Kaymakamı Mehmet Öklü, ilçe ve beldelerdeki okulları denetledi. Kaymakam Öklü, "Eğitim ve çocuklarımız her zaman en önde gelir" dedi.

Kaymakam Mehmet Öklü, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Turgutalp Belediye Başkanı Ali Tulup, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erdoğdu ile birlikte okulları gezerek eksiklerin giderilmesi için destek sağlayacağını ifade etti. Fikri Akay İlköğretim Okulu, Soma Linyit Lisesi, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Sabri Balcı İlköğretim Okulu, Çok Programlı İmam Hatip Lisesi ve Turgutalp İlköğretim Okulu’nu gezen Kaymakam Öklü, "Okullarımızı ziyaret ederek öğretmenlerle tanışıyor ve okulların sorunlarını dinliyorum. Fikri Akay İlköğretim Okulumuzun bahçe düzenlemesi çok güzel. Okulda eksik olan bilgisayar ve fotokopi makinası var. İnşallah bu ihtiyaçları gidereceğiz. Ayrıca okulda bir çok fakir öğrencimiz var. Bunlara yardım eli uzatacağız ve okulumuza bando takımı kazandıracağız" dedi. Linyit Lisesi Spor salonunun bakıma muhtaç olduğunu kaydeden Kaymakam Öklü, buraya halı saha yaptıracaklarını kaydetti.

Sabri Balcı İlköğretim Okulu’nun ana sınıfı ve bilgisayara ihtiyacı bulunduğunu kaydederek, "Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz’de kurslara rağbet var. Öğretmenevi çıktığı takdirde orayı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz kullanacak. Turgutalp İlköğretim Okulu ikili eğitim görüyor. Vilayete teklifi yapıldı, programa alınırsa lojmanlar yıkılacak ve büyük bir okula kavuşturulacak" şeklinde konuştu.

Soma-iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 10:16:57
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 13:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkan ersoy IP: 85.97.48.xxx Tarih : 25.03.2005 20:33:43
lınyıt lısesı ogrencısı olarak spor salonumuzun acıl hemde cok acıl bakıma ıhtıyacı var fakat yıkılacak galıba kullanlmıyor zaten halı saha daha ıı olur bence maddı yonden de okula katkı saglar eger halka acık olursa kı ınsallah ole olur