19
Mayıs
2024
Pazar
SOMA - MANİSA

STSO üyelerine özel kredi paketi

Tüm yurt çapında başlattığı reel sektöre yönelik destek paketi uygulamalarına bir yenisini daha ekleyen Vakıfbank, Somalı tüccar ve sanayicilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, Soma Ticaret Odası ile içerisinde cazip kredi seçeneklerinin yer aldığı bir protokol imzaladı.

Soma Ticaret Odası Başkanı Raif Dikmeoğlu ile Vakıfbank Ege Bölge Müdürü Hayati Yaman ve Soma Şube Müdürü Abdürrahim Ateş tarafından Soma Ticaret Odası’nda imzalanan protokol paketinde, Oda üyelerine 10 yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar işletme ihtiyaç kredisi sunuluyor.

Protokol kapsamında Soma Ticaret Odası üyeleri, Vakıfbank’tan iş yeri edinme kredilerini yüzde 1,32, 0 km ve ikinci el araç kredilerini yüzde 1,38 ve işletme ihtiyaç kredilerini yüzde 1.39’dan başlayan faiz oranlarıyla kullanabilecekler. Ayrıca, pakette Eximbank veya Banka kaynağında oluşan döviz ve TL ihtiyaç kredileri ile orta ve uzun vadeli yatırım kredisi kullanma imkanı da sağlanıyor. Pakette, Oda üyelerinin nakdi, gayri nakdi kredilerden ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinden faydalanma fırsatları da yer alıyor.

Vakıfbank’ın Ticaret Odası üyelerine yönelik destek paketinde yer alan kredi çeşitleri hakkında bilgi veren Vakıfbank Ege bölge müdürü Hayati Yaman Türk Lirası nakit işletme kredileri, ihracatçıya destek kredileri, yatırımcıya destek kredileri, gayri nakdi krediler ve diğer bankacılık ürün ve hizmetleri ile finansal destekler sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 18:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?