2
Mayıs
2024
Perşembe
TURGUTLU - MANİSA

Arif Erkan


Turgutlu’da hayırsever Arif Erkan tarafından kızı Gözde Erkan adına yaptırılacak olan Gözde Erkan Sağlık Ocağı’nın protokolü Vali Orhan Işın’ın makamında imzalandı. Protokol törenine Vali Orhan Işın, Belediye Başkanı Yunus Erkan, İl Sağlık Müdürü Ziya Tay, Arif Erkan ve eşi katıldı.

İlçenin Şehitler Mahallesi’nde belediyeye ait arazi üzerine yapılacak olan sağlık ocağı için Vali Orhan Işın, "Turgutlu ilçemiz eğitimde ve sağlıkta yaşadığı sorunları her zaman hayırseverlerin duyarlı yaklaşımlarıyla aşmıştır. Bugünde bu duyarlılığın en son ve en güzelini yaşıyoruz. Hayırseverlerimize ve yeri tahsis eden belediye başkanımıza teşekkür ederiz" dedi.

Belediye Başkanı Yunus Erkan ise, "İlçemizde hayırseverlerimizle beraber yaptığımız çalışmalarla ilçemizin ileriki yıllarda yaşacağı sağlık sorunlarına çare olacak bir yatırım gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz aylarda imzaladığımız sağlık ocağımızın inşaat çalışmaları bitmek üzere, bu sağlık ocağımız ise bulunduğu mevkiide Altay, Yılmazlar, Şehitler, Kurtuluş ve Turgutlar mahallesine hitap edecektir. Gözde Erkan Sağlık Ocağı yaklaşık 20 bin kişiye sağlık hizmeti verecektir" diye konuştu.

Vefat eden kızları Gözde Erkan’ın adını yaşatmak istediklerini belirten Arif Erkan ile eşi, inşaata yakın zamanda başlanacağını ve en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ifade ettiler.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar