23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Kaymakam Tuncer, Düzce'ye gidiyor

Datça Kaymakamı, Savaş Tuncer, Düzce'nin Akçakoca İlçesi'ne tayin oluyor. Muğla'nın 6 ilçe kaymakamı ile bir vali yardımcısının tayini için Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in onayının beklendiği bildirildi.

Vali Yardımcısı Şefik Aydın, Datça Kaymakamı Savaş Tuncer, Kavaklıdere Kaymakamı Mestan Yayman, Yatağan Kaymakamı Erol Özkan, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Demir ile görev süresi dolmamasına rağmen Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir ve Bodrum Kaymakamı Osman Ekşi'nin görev yerlerinin değişmesi için İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan kararname, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasından sonra Cumhurbaşkanlığı'na gönderildi. Vali Yardımcısı Şefik Aydın'ın İzmir'in bir ilçesine kaymakam olarak atanacağı öğrenilirken, Datça Kaymakamı Savaş Tuncer'in Düzce Akçakoca Kaymakamlığı'na, Kavaklıdere Kaymakamı Mestan Yayman'ın Denizli Vali Yardımcılığı'na, Yatağan Kaymakamı Erol Özkan'ın Trabzon Akçaabat Kaymakamlığı'na, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Demir'in ise Çanakkale'nin Bayramiçi İlçesi'ne kaymakam olarak gideceği öğrenildi.

Görev süresi dolmamasına rağmen Samsun'un Bafra İlçesi'ne atanacağı belirtilen Bodrum Kaymakamı Osman Ekşi'nin yerine ise Düzce'nin Akçakoca İlçesi Kaymakamı Ali Uslanmaz'ın getirileceği kaydedildi. Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir'in de Samsun Vali Yardımcılığı'na atanacağı, yerine de İçişleri Bakanlığı müfettişlerinden Ali Uyanık'ın getirileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 18:41:56
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 12:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?