18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Yeni Mendos Otel

KONUM : Mendos Hotel Fethiye Çalış mevkiinde bulunup Dalaman Havaalanı’na 50 km, Fethiye merkeze 5 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumdadır.
YİYECEK İÇECEK KONSEPTİ : Yarım Pansiyon
TESİS ÖZELLİKLERİ : Tesiste açık ve kapalı ana restaurant, 1 adet A´la carte restaurant, 2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet çocuk yüzme havuzu, 2 adet havuz bar, 1 adet snack bar, tv odası, kuaför, masaj salonu, basketbol sahası, dart, masa tenisi, satranç, tavla, kart oyunları, araba kiralama, kiralık kasa, bilardo, su sporları, animasyon showları, canlı müzik, çocuk bahçesi, oda servisi, doktor, otopark, çamaşırhane servisi, şezlong, şemsiye, minder mevcuttur.
ODA ÖZELLİKLERİ : 70 adet standart oda, 2 adet aile odası olmak üzere toplam 72 adet oda mevcuttur. - Standart Oda: 18 adedi direkt deniz manzaralı toplam 70 adet odanın tamamında split klima, uydu yayınlı tv, minibar, fön, küvetli banyo, balkon, direkt hatlı telefon, güvenlik kasası bulunup zemin halı kaplıdır. - Aile Odası: Aile odalarının tamamında split klima, uydu yayınlı tv, minibar, direkt hatlı telefon, balkon, fön, küvetli banyo, güvenlik kasası bulunup zemin halı kaplıdır.
HAVUZ VE PLAJ : Kendisine ait çakıl-kum plajı içerisinde şezlong, şemsiye, minder ücretsizdir.
ÇOCUKLAR İÇİN : Tesis küçük misafirlerine çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun bahçesi hizmeti vermektedir.
ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER : Tv odası, basketbol sahası, dart, satranç, tavla, kart oyunları, animasyon showları, canlı müzik, çocuk bahçesi, otopark tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmaktadır.
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER : A´la carte restaurant, kuaför, masaj salonu, araba kiralama, kiralık kasa, bilardo, su sporları, oda servisi, doktor, çamaşırhane servisi, tüm yerli-yabancı alkollü ve alkolsüz içecek servisi tesis misafirlerine ücretli olarak sunulmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Ovacık Tehnalı Dere - Fethiye - Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 252 616 61
Faks :+90 252 616 65 41

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.