18
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Alize Hotel

Alize otel Fethiye Ölüdeniz`de Babadağ Eteklerinde 10.000 m2 büyüklüğünde bir alanda kurulmuştur.

Alize otel çam ormanları ile çevrili eşsiz doğal görünümü ve mükemmel bahçe düzenlemesi ile sizlerin adeta bir cennette olduğunuzu hissetmenizi sağlar.

Kaliteli hizmet anlayışı ile alize otel sizlere unutamayacağınız tatil ortamı sunuyor.

Otelimiz Dalaman hava limanına 62 km, Fethiye merkeze 12 km ve Belcekız plajına ise sadece 350 mt uzaklıktadır 
Otelimiz 110 standart, 1 engelli odası olmak üzere toplam 111 odadan oluşmaktadır. Odalarımızın dekorasyonu zevkle döşenmiş olup tüm odalarımızda standart olarak duş, wc, duşakabin, saç kurutma makinesi, telefon, uydu bağlantılı tv, müzik kanalları, minibar, split klima, emanet kasası, balkon, teras, havuz, bahçe manzarası mevcuttur.

Gün boyu spor aktiviteleri, havuz oyunları, turnuvalar, takım oyunları, eğlenceli oyunlar.

Anfi tiyatroda 2 haftalık farklı gece programları (showlar, yarışmalar, mini disco)

Dilerseniz jimnastik salonunda, saunasında, tür hamamında, jakuzzi ve masaj ile tüm yorgunluğunuzu atabilirsiniz.. ALİZE OTEL herşey dahil konsepti dahilinde misafirlerine unutamayacakları bir tatil ortamı sunmaya hazırdır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Ölüdeniz , Fethiye / Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48300
Telefon :+90 (252) 617 01 01
Faks :+90 (252) 617 03 33
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.