19
Mayıs
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

12 Adalar turu başladı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde turizm çeşitliliği açısından çok önem taşıyan ve sezon boyunca yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin yararlandığı 12 Adalar günübirlik turları başladı.

Fethiye Kordonboyu'nda birkaç tekne tamamına yakını İngiliz turistlerden oluşan grupları alarak 12 Adalar Turu'na çıktı. Günboyu devam eden turların sezon fiyatlarının otel transferi olmadan 20 TL, otel transferi ile birlikte 25 TL olduğu belirtildi.

Fethiye Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Günübirlik Tur Tekneleri Meslek Komitesi Başkanı Yılmaz Yalçın, Fethiye'de, 12 Adalar günübirlik tur teknelerinin faaliyetlerine başlaması dolayısıyla bir açıklama yaptı. 12 Adalar tekne turlarının bu yıl Nisan yağmurları dolayısıyla birkaç gün geç başladığını anlatan Yılmaz Yalçın, şöyle konuştu: "Güneşlenme ve 12 Adalar ve Koyları gezmek isteyen İngilizler başta olmak üzere yabancı turistler turlarımıza büyük ilgi gösteriyor. Haftada üç gün birkaç tekne günübirlik tura çıkmaktadır. Otel transferi ile birlikte tur fiyatı 25 TL, transfer olmadan 20 TL'dir. Nisan ayında güneşin ve denizin keyfini çıkaran yabancı müşterilerimize teknemizde yemek ve içki ikramlarımız oluyor. Bu fiyata dahildir."
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 19:47:59
Güncelleme :15 Nisan 2009 Çarşamba 20:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?