16
Haziran
2024
Pazar
FETHİYE - MUĞLA

Akif Fethiyespor'a veda etti

Geçtiğimiz sezon Fethiyespor’da 9 gol kaydeden Akif Elçiçeği, 2009-2010 futbol sezonunda lacivert beyazlı formayı giymeyeceğini açıkladı.

2008-2009 futbol sezonunda Fethiyespor’a Nazilli Belediyespor’dan transfer olan 30 yaşındaki Akif Elçiçeği, attığı gollerle Fethiyespor’un ligde kalmasında önemli bir pay sahibi olmuştu.

Oyun anlayışı ile rakip savunmaya zor anlar yaşatan forvet oyuncusunun Fethiyespor’dan ayrıldığını açıklaması taraftarlar arasında üzüntüyle karşılandı. Henüz bir takımla anlaşma sağlamadığı öğrenilen Akif Elçiçeği’nin ayrılması yönetime de tepki oluşturdu. Fethiyesporlu taraftarların gönlünde taht kuran golcü oyuncunun hangi takıma gideceği merak konusu oldu.

Edinilen bilgilere göre yeni yönetimin isteklerine olumlu bakmayan Akif Elçiçeği, takımdan ayrılma kararnı bu şekilde aldı. Sezon öncesi bütün takımlar hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlarken, Fethiyespor’dan ayrılacak olan diğer futbolcuların kulüp bulmakta zorluk çekeceği de konuşulanlar arasında.

Fethiyespor’un önümüzdeki günlerde transfer çalışmasına başlayacağı ve kilit mevkilere oyuncu almaya çalışacağı öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 17:55:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?