20
Mayıs
2024
Pazertesi
FETHİYE - MUĞLA

Anlamlı konser

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi, üyelerine yönelik olarak Türk Halk Müziği dayanışma konseri düzenliyor. TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Emine Akmeşe, Bayram Selman ve daha birçok sürpriz ismin de katılacağı sosyal amaçlı konser programı, 17 Ekim tarihinde saat 20.00’de Fethiye Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde gerçekleşecek.


Ücretsiz olan bu konser programına herkesi davet eden Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstün, “Sosyal amaçlı Türk Halk Müziği dayanışma konserimiz için hazırlıklarımıza başladık. 17 Ekim’deki konser programında TRT sanatçıları dışında sürpriz sanatçılar ve etkinlikler de yer alıyor. ‘Sevginin ve barışın aydınlatamayacağı karanlık yoktur. Bir mum da siz yakın’ sloganıyla düzenlediğimiz bu konser etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.


Fethiye Şubesi’nin açıldığı günden bu yana görme özürlüler için birçok faaliyette bulunduklarını ve bu tür etkinliklerle görme özürlülerin birlik beraberlik içerisinde yer almasını sağladıklarının altını çizen Üstün; “Dernek olarak 2022 sayılı yasa gereği görme özürlülerimizin yasal haklarını Fethiye’de de savunabilmek için derneğimizin Fethiye Şubesini faaliyete geçirdik. Görme özürlülerin birçok haklarının kazanılmasında aracı olduk. Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek. Bu tür çalışmalar dışında sosyal amaçlı etkinlikler de düzenliyoruz. 17 Eylül’de gerçekleşecek Türk Halk Müziği Konseri de bunlardan birisidir. Herkesi bu etkinliğimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 15:36:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?