23
Mayıs
2024
Perşembe
FETHİYE - MUĞLA

Başkanların golf keyfi

Fethiye Belediyesi tarafından yap-işlet-devret yoluyla yaptırılan park ve içindeki mini golf sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yeni Esnaf Odası binası karşısındaki yeni parkın açılışına Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, MHP İlçe Başkanı Süleyman Taşkın, Esnaf Odası Başkanı Emin Yungucu ile çok sayıda kişi katıldı.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bir parkı daha Fethiye’ye kazandırmaktan mutlu olduklarını belirterek, "Burada birkaç tane ilk gerçekleşiyor. Fethiye Belediyesi’nin 6 yıldır süren park bahçe yapımında ilk defa bir parkın yap-işlet-devret modeliyle yaptırılması söz konusu. Burayı alan arkadaşlar 3 yıllık süre ile işletmesini aldı. Yaklaşık 100 milyar liralık bir masrafla park ilçemize kazandırıldı" dedi.

Yusuf Yıldırım ve Gürcan Korkmaz tarafından Fethiye’ye kazandırılan park hakkında bilgi veren ortaklardan Gürcan Korkmaz, "Golf sahasında 9 parkurumuz var. Amacımız golf sporunda ilçemizde sporcular yetiştirebilmek" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Saatcı, Keramettin Yılmaz ve diğer protokol yetkilileri parkın açılışında mini golf gösterisi de yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 12:48:18
Güncelleme :5 Haziran 2005 Pazar 16:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?