25
Mayıs
2024
Cumartesi
FETHİYE - MUĞLA

Bayır köyü Ramazan'a ağladı

ÖLÜ BULUNAN ASKER FETHİYE'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Fethiye'deki evine izine gelmek üzere Yozgat'taki birliğinden ayrılan ancak Ankara'da bıçakla öldürülen jandarma er, Fethiye'nin Kemer beldesine bağlı Bayır köyünde toprağa verildi.

Yozgat'taki birliğinden izine ayrılarak Fethiye'deki baba evine gelmek üzere yola çıkan ancak bir daha kendinden haber alınamayan Jandarma Er Ramazan Sazboğaz, Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında 7 yerinden bıçaklanmış halde bulunmuştu. 3 Ocak'ta Ankara'dan ailesini arayarak geleceğini haber veren ancak bir daha kendinden haber alınamayan kayıp er, ailesinin 4 Ocak'ta jandarmaya başvurması sonucu aranmaya başlandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Jandarma Er Ramazan Sazboğaz'ın otogar emanetine bıraktığı çantayı incelediler ve soruşturmayı bu yönde sürdürdüler.

Yapılan araştırmalarda Sazboğaz'ın cesedi Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında 7 yerinden bıçaklanmış olarak bulundu. Cüzdanı ve eşyalarının gasp edildiği öğrenilen Sazboğaz'ın cenazesi dün ailesi tarafından Kemer beldesine bağlı Bayır köyündeki evine getirildi. Bugün düzenlenen törenle köy mezarlığında defnedilen askerin cenaze töreninde gözyaşı vardı. Ramazan Sazboğaz'ın babası Süleyman Sazboğaz (42) cenaze sırasında fenalaşarak olay yerine gelen ambulansa taşındı. Ramazan Sazboğaz'ı son yolculuğuna ailesi ve sevenleri uğurladı.

Bayır Köyü Muhtar azası Hamit Köseoğlu "Bu ülkede ne asker var ne de polis. Kesinlikle can güvenliğimiz yok. Ben bu işin peşini bırakmayacağım. Eğer bir devlet varsa ortada bu çocuğun katillerini bulur" dedi.

ÖLÜ BULUNAN ASKER FETHİYE'DE TOPRAĞA VERİLDİ
ÖLÜ BULUNAN ASKER FETHİYE'DE TOPRAĞA VERİLDİ
ÖLÜ BULUNAN ASKER FETHİYE'DE TOPRAĞA VERİLDİ
ÖLÜ BULUNAN ASKER FETHİYE'DE TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 14:18:05
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 19:17:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet yalım IP: 195.175.50.xxx Tarih : 8.10.2010 13:29:25

ALLAH SABIR VERSİN ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN